Catering

Catering – Restaurant Izabella Toplita

 

Restaurant Izabella ofera servicii de catering pe o raza de 100 km, pentru evenimente diverse, indiferent de sortimente si cantitatea  preparatelor. Indiferent de solicitare, noi oferim meniuri saptamanale, meniuri festive, platouri, deserturi, preparate preferentiale, in functie de evenimentul sau dorinta clientilor. Procesul de realizare a meniurilor si a preparatelor este realizat cu responsabilitate, deoarece dorim ca ceea ce oferim sa ne reprezinte imaginea.

Experienta acumulata in timp, respectul permanent fata de client, calitatea si diversitatea preparatelor noastre, dar si preturile accesibile sunt cateva din atuurile noastre.
Restaurant Izabella este un furnizor de incredere, cu care veti construi o relatie stransa si de lunga durata.

Prin implicare si munca, am dobandit credibilitate ca furnizor de produse si servicii de calitate, clientii nostri avand incredere in capacitatea noastra de a oferi intotdeauna calitatea ceruta pentru serviciile solicitate.

Servicile de catering sunt disponibile la cerere. Cu siguranta onoram fiecare cerere si veti primi un raspund la orice solicitare!

Catering – Preparate gustoase, livrate mereu la timp!

 

Restaurant Izabella va ofera o gama foarte variata de preparate reci si calde din bucataria romaneasca si internationala, la cele mai accesibile preturi si o servire ireprosabila. Serviciile de catering ale restaurantului sunt bine organizate si oferite de oameni bine pregatiti si profesionisti, cu o foarte mare atentie la detalii. Stiti pe cine sa contati cand aveti nevoie de preparate proaspete si gustoase, la cele mai accesibile preturi si livrate in timpul stabilit.