Inca din

1992

De peste 30 de ani suntem alaturi de clientii nostrii, oferindu-le, de fiecare data cand ne calca pragul, diversitate a preparatelor, profesionalism, amabilitate si respect. Dispunem de o sala de evenimente, un restaurant, si o terasa de vara, toate in acelasi loc, cu o aranjare si o organizare ireprosabila. Indiferent de preferinte, noi va asteptam cu mare drag si cu siguranta calitatea serviciilor oferite se vor ridica la nivelul asteptarilor dumneavoastra.

Restaurant, organizare evenimente de diverse tipuri (in restaurantul propriu sau pe o raza de 100km), livrari la domiciliu - Diversitatea serviciilor oferite ne-au ajutat sa prosperam si standardele de calitate sa fie ridicate. Realizam totul din pasiune, pentru ca ne dorim sa aveti parte de momente de neuitat in restaurantul nostru.

Programul de Livrari la domiciliu este intre orele 09:00 - 22:00, in fiecare zi.

Standardele

NOASTRE

Preparate pe gustul fiecaruia!

1. Servire profesionala
Angajatii nostrii sunt atent selectionati si mereu dau dovada de profesionalism, respect si amabilitate.
2. Diversitate
Servicii de catering, livrare la domiciliu si organizare de evenimente (corporate, nunti, botezuri, s.a.)
3. Experienta
De 23 de ani suntem alaturi de clientii nostrii, oferind, zi de zi, servicii de calitate.
4. Calitatea produselor
Produsele oferite sunt atent selctionate si verificate, conform normelor in vigoare.

Galerie

FOTO

Iubim diversitatea si ne axam pe creativitate si pasiune. Contam pe seriozitate si pe echipa de angajati profesionisti, care impresioneaza cu fiecare ocazie. Ne-am format modul de lucru si am impartasit impreuna aceleasi sentimente, pentru fiecare moment. Suntem profesionisti...si asta conteaza!