Organizare Evenimente

Restaurant Izabella, Toplita

Restaurant Izabella este situat in centrul municipiului Toplita din judetul Harghita si ofera o gama de servicii organizare prin evenimente (de tip corporate, nunti, botezuri, s.a.), catering, livrare la domiciliu, etc.
Dobandind vechime si odata cu aceasta, acumuland experienta, din asociatie familiala in 1991, restaurantul s-a transformat, adaptandu-se la nevoile si dorintele clientilor in ceea ce este si astazi, adica restaurant cu posibilitatea organizarii diverselor tipuri de evenimente.
Asigurarea serviciilor pe care le prestam se poate face pana la o distanta de 100 de kilometri departare, iar capacitatea locurilor este de 200 de locuri in salonul de tip open space situat la parter, 120 de locuri in sala din interior si 40 de locuri pe terasa.

Organizare evenimente in Toplita

si pe o raza de 100 km!

Disponibilitatea noastra, cum precizam mai sus este pe o raza de 100 km, deci livram preparatele si serviciile aferente acestora in orice loc.
Oferim tot ce este nevoie pentru ca evenimentul organizat de noi sa fie un succes, dorit atat de dumneavoastra, in calitate de client, cat si de noi, in calitate de organizatori.
Dispunem de o gama completa de produse si servicii in cadrul acestui domeniu, al organizarii evenimentelor, iar orice alta solicitare poate fi realizata la cerere. In restaurantul nostru, organizam evenimente periodice, cu teme diverse (discoteca anilor 80-90, aniversari, petreceri de Craciun, revelion, etc). Pana in momentul de fata, fiecare eveniment organizat a fost un succes si ne bucuram ca putem fi alaturi de clientii nostri si in momente importante si memorabile din viata lor.
Punem accent pe seriozitate, incredere si punctualitate, de aceea suntem renumiti si pentru serviciile noastre de livrari la domiciliu si catering (cantitati mai mari de preparate livrate). Ajungem intotdeauna la timp si astfel obtinem rezultatul dorit: clienti fericiti.

Programeaza-ti

EVENIMENTUL